Home » Diverse » Få råd til kørekort

Få råd til kørekort

Har du altid ønsket dig et kørekort men aldrig haft råd til det, hvis du har råd til det men ikke ved hvor du skal tage det, der er mange ting der spiller ind på dette område og mange ved ikke hvordan de skal gøre, det vil jeg prøve at hjælpe med i denne miniguide.

Hvad koster det

Et kørekort koster typisk i omegnen af 15.000 kr. dette kan være mange penge for en studerende, det kan derfor være en næsten umulig opgave at finde råd til et kørekort, men det findes der hjælp om du vil have dit kørekort inden for kort til eller du vil vente og tage den efter længere tids opsparing, der er forskellige metoder til at få råd til dette.

Spare op eller tage det nu

Man kan være i tvivl om hvilken metode man gerne vil bruge for at få råd til kørekort, men jeg kan komme i tanke om 2 forskellige muligheder du har som bliver nævnt herunder.

Spare op

Den mulighed der tager længere tid men muligvis den bedste, det kan være at spare op ved at sætte lidt penge til side hver måned, det kan godt være det bare er et par hundrede kroner men det er alligevel en opsparing, det vil tog tage en del tid at få råd til at kunne købe et kørekort når det koster 16.000 kr. men dette er den sikre mulighed du har, hvor du efter en god opsparingsperiode vil have mulighed for at kunne tage et kørekort.

Den hurtige

Den anden mulighed der findes er et kviklån hos kviklanet, på den måde vil du kunne skrive dig op til et kørekort samme dag, du vil have pengene på din konto i løbet af nogle få timer, hvis du vælger en lang løbetid vil dit afdrag hver måned ikke være ret høj, på den måde vil du have råd til at tage et kørekort selvom du er studerende, dette er den hurtige mulighed du har, men du stifter også gæld på den måde, derfor skal du opveje hvilken mulighed du syntes er bedst.

Hvor

Det kan være lidt besværligt at finde ud af hvor du skal tage dit kørekort, men en god ide er at høre andre personers erfaringer i dit område, dette kan du finde ud af enten via trustpilot eller Facebook, du skal finde den kørelærer som du føler dig mest tryg ved, du skal selvfølgelig læse op omkring dem alle og høre hvem der har de bedste og hvem der har de dårligste anmeldelser.

Hvor lang tid

Når du skal tage dit kørekort skal du regne med at det tager i omegnen af 2-3 måneder, nogle gange længere tid alt efter hvor mange ekstra timer du skal bruge på at erhverve det, nogle personer kan erhverve deres kørekort efter de obligatoriske antal køretimer som kræves, mens andre skal have nogle ekstra timer for at være i stand til at kunne bestå teori og køreprøven.