Home » Diverse » Hvilke spørgsmål skal jeg spørge under et Interview?

Hvilke spørgsmål skal jeg spørge under et Interview?

Hvad er godt spørgsmål at stille under et interview er et godt spørgsmål i sig selv, og en, der altid kommer op, når en samvittighedsfuld person forberedelserne til en stor jobsamtale. Den omstændighed, at en person selv spekulerer på, der adskiller dem fra mængden af ansøgere og betyder, at han eller hun er en proaktiv individuel, opsat på at gøre et godt indtryk og ordentlig præsentation af færdigheder og erfaring.

De bedste spørgsmål, ifølge mange menneskelige ressourcer fagfolk, er “Hvad kan jeg gøre for at gavne virksomheden?” Dette spørgsmål viser en god og positiv holdning og vil føre personalechef at tænke på dig som en go getter og holdspiller og typen af enkelte virksomheden har brug for.

Det værste spørgsmål vil være noget, der gør du, som en ansøger, synes at være egoistisk eller selv centreret. En dårlig interview spørgsmål ville være et spørgsmål relateret til ferie, løn eller rejser for tidligt i interviewet. Det er bedst at først fastslå, at der kunne være et godt løbende faglige forhold mellem dig som medarbejder og virksomheden som arbejdsgiver før at komme ind i detaljerne. Selvfølgelig ferie, rejser og udgangspunkt betale er vigtige for dig, og svarene kommer i god tid, men det er bedst at vise intervieweren, at du vil være en holdspiller, der tænker på virksomheden og holdet.

Når interviewe Husk at HR manager eller andre beslutningstagere er du interview med har været igennem processen snesevis af gange, hvis ikke hundredvis. Beslutningstager kan være lidt kede, og er på udkig efter en måde at sætte fut i samtalen og få nogle oplysninger om din personlighed. I så fald ville et godt spørgsmål at stille beslutningstageren være noget, der lindrer deres kedsomhed og tillader dem at tale. Det er en accepteret kendsgerning gør venner og påvirke mennesker, folk elsker at tale, elsker lyden af deres egen stemme, og elsker at høre deres eget navn. Den sødeste lyd nogen nogensinde kan høre er lyden af hans eller hendes eget navn, så vær sikker på at kalde intervieweren ved navn. Det er bare grundlæggende menneskelige natur. Med det i tankerne, opmærksomme på kontor omgivelser. Har beslutningstageren en hobby, som golf eller fiskeri? Har beslutningstageren Sportstrofæer på display eller et familiebillede? I så fald spørge noget relateret til hvad der er vigtigt at beslutningstageren. Forklædt som Smalltalk, er dette et strategisk spørgsmål, der vil obligation du med beslutning maker intervieweren. Hvis du tillader intervieweren at tale om noget, han eller hun bekymrer sig om, vil de have positiv følelse om du og interviewet. Give det en chance, det kunne være den bedste spørgsmål, du nogensinde har spurgt en potentiel arbejdsgiver, og kan føre til et stort stykke arbejde.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *