Home » General » Installation af cedertræ tag helvedesild

Installation af cedertræ tag helvedesild

Når du installerer cedertræ tag helvedesild, kan boligejer undertiden kunne placere den nye cedertræ helvedesild over eksisterende tagmateriale. Cedar helvedesild er holdbare og kan modstå insektangreb. Cedar helvedesild er glat og give hjemmet et rustikt udseende.

Før du begynder, Sørg for at du har valgt et godt vejr dag. Undgå at installere cedertræ tag helvedesild, eller nogen andre tagmaterialer, hvis det regner. Starte installationen i bunden og arbejde dig vej til toppen.

Trin til installation af cedertræ tag helvedesild

For det første gælde bygning papir for hele tag dæk. Når du placerer den første rullesten på strukturen, tag særlig omhu for at sikre, at den tykke ende af rullesten peger ned mod jorden. Når du installerer cedertræ tag helvedesild, er det tilrådeligt at bruge 2 rust-resistente negle pr. rullesten. Sørg for at neglen er placeret 4″ op fra tykt af rullesten og 1″ fra hver side. Træ naturligt udvider mod fugt, og når du installerer cedar tagdækning helvedesild, hver rullesten bør har op til en ¼” afstanden mellem sig selv og den nærliggende helvedesild. Med hver rullesten tilføjet, Sørg for, at hver linjer op korrekt med sin nabo. Hvis du skal have en overskydende stykke af rullesten den ene ende af taget, trimme det til at passe.

Den næste række af cedertræ helvedesild placeres over den første række. For at sikre, at hver linjer korrekt, brug kridt til at tegne en linje tilkendegiver deres placering. Dette bør være en lige linje på toppen af de allerede placerede cedertræ helvedesild. Installere den 2nd række helvedesild følge de samme trin som ovenfor, at tage sig til at justere hver enkelt vandret. Fortsat hver række af helvedesild på toppen af den tidligere ene som skitseret.

Når du har nået det tag peak, place bygning papir struktur før du placerer en anden række af helvedesild på hver side. Trim kanten af hver rullesten, så de svarer til toppen af din beregn nyt tag tagkonstruktion. Installere cedertræ helvedesild korrekt vil give mulighed for luftcirkulation nedenunder træ at forhindre helvedesild bliver klæg eller på anden måde beskadiget.

Levetiden af et cedertræ tag helvedesild

Installation af cedertræ helvedesild er en langsigtet investering, som de kan vare alt mellem 15 og 40 år. Deres levetid afhænger af flere faktorer, herunder klimaændringer og tag hældning. Generelt vil en stejle tag give færre skader fordi hældningen forhindrer regn og sne indsamling og forårsager skader på træ. En flad, mindre skrånende tag kan tillade elementer til at opbygge og forårsage ekstra vægt til tagdækning struktur. Overvægt er ikke godt for strukturen og kan forårsage en masse problemer, herunder behovet for at gøre en hel tag udskiftning.

Installation af cedertræ tag helvedesild vil give hjemmet et naturligt dækker, som kan vare i mange år. Træ er konstrueret til at modstå forskellige typer af vejr og andre naturlige forekomster, vil installere cedertræ tag helvedesild kræver meget lidt vedligeholdelse, da år fortsætter. Med alderen, vil de udvikle et rustikt udseende, som vil tilføje et strejf af tradition til ethvert hjem med nyt tag slagelse.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *