Home » Diverse » Er din Ebay indkomst afgiftspligtige?

Er din Ebay indkomst afgiftspligtige?

Den indkomst, du får fra at sælge varer på eBay er ligesom den indkomst du får fra enhver anden virksomhed: det er afgiftspligtig, i det mindste i teorien. I praksis får mange væk uden at erklære overskud fra deres eBay salg, bare fordi de er svært for regeringen at spore. Hvis du ønsker at være strengt inden for loven og legit, men bør du betale skat.

Indkomst er indkomst.

Hvis du tjene penge på det, så det er indkomst- og hvis det er indkomst, så er det afgiftspligtige. Der er et spørgsmål om skala involveret, selv om, hvor jo mere du har solgt, mere vigtigt det er at erklære din eBay indkomst. Hvis du ikke gør det, risikerer du at få dig ind i alle mulige problemer.

Der er nogle regler for at afgøre, om din indkomst tæller som afgiftspligtig eller ikke. Hvis du afhænge af den indkomst du får fra eBay, tilbringe en masse tid på det, eller bare handle som om du kører en forretning, skal du indsende et skema C skat form og betale skat som en forretning.

Hvordan arbejder jeg ud hvor meget der skal betale?

«Indtægter «du gøre fra eBay er hvor meget overskud, som du gør. Husk at du kan trække absolut alle dine omkostninger fra denne indkomst, som denne.

Salg pris – vares kostpris – eBay gebyrer – PayPal gebyrer – omkostningerne ved Porto – koste af emballager = indkomst.

For eksempel, lad os sige, du sælge cd’er for $10 hver, inklusiv forsendelse. Du betale $5 for cd’er på engrosniveau. Det er $10 – $5 (cost) – 25c (indsættelse gebyr) – 52c (endelige værdi fee) – 30c (PayPal fast gebyr) – 29c (PayPal procentdel gebyr) – 37c (stempel) – 50c (emballage) = $2,77 indkomst.

For reference er Ebay’s endelige værdi gebyr på en $10 vare 5,25%, mens Paypal’s cut er 30 c + 2,9% for de fleste sælgere. Disse tal vil variere afhængigt af værdien af hvad du sælger og slags konto, som du har.

Når du arbejder det i slutningen af året, du kan beregne din samlede pris for alle salg, og derefter arbejde ud af, hvor meget af at du faktisk har modtaget, at huske at justere for ikke-betalende købere. Så bare trække hvad du har brugt på shipping og pakning. Der er ingen reel grund til at skat beregninger på grundlag af transaktioner, selv om det er tilrådeligt at føre en trykt fortegnelse over alt, hvad du køber og sælger.

Men der kunne være et par fordele ved at betale skat af din eBay salg du kan muligvis gøre det tilbage gennem fradrag af skat på din firmaudgifter. Alle omkostninger i det ovenstående beløb, der ikke er overskud er firmaudgifter og så skat-fradragsberettigede. Du kan muligvis også fradrage udgifter til enhver computerudstyr du køber, samt blæk og papir til din printer. Du kan endda prøve noget lidt usædvanligt, ligesom fratrække udgifterne til leje dit hjemmekontor fra dig selv.

Uanset hvad du gør, dog ikke bare afhængige af oplysninger i denne e-mail. Hvis du ønsker rådgivning om skattespørgsmål, bør du virkelig gå til en revisor.

En anden måde at gøre tilbage de penge du bruger på skat, naturligvis, er at blot gøre mere profit på hvert element til at begynde med. Vores næste e-mail vil vise dig hvordan du får flere tilbudsgivere med magt af billeder.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *