Home » Diverse » Overvej en Performance udstødningssystem

Overvej en Performance udstødningssystem

Er det tid for dig at udskifte din bil udstødningssystem? Har du bemærket rust omkring din lyddæmper og udstødningen? Hvis du kan svare ja til begge disse spørgsmål, derefter overveje at udskifte din stock udstødningssystem med en performance udstødningssystem. Op foran du vil betale mere, men i sidste ende en performance udstødningssystem bare kan være den sidste, du nogensinde vil behov at købe til din bil.

Intet varer evigt, right? Nå, for nogle ydeevne udstødningssystemer kan du komme darn tæt. Overvej dette: en top producent af cat-back udstødningssystem [mere på hvad man er lidt senere] producerer et udstødningssystem med en garanti for en million mile! Hvordan kan de gøre dette? Ved at gøre et produkt fra fly kvalitet rustfrit stål, thats hvordan. Det er rigtigt; de samme stål anvendes af flyfabrikanter går ind i hver Borla mærke udstødningssystem til at producere et produkt, der er holdbare og langvarige. Andre mærker har lignende garantier, så ikke siger jeg Borla er slutningen alle eller være alle produkt til din bil.

Så, bare hvordan virker en kat-back systemet? Ved at holde alle de vigtige emissioner dele på plads, en kat-back systemet indeholder store bredde udstødningsrør og lav begrænsning ydeevne halstørklæder i bilen derved sænke udstødningen modtryk. En sidegevinst er dybere, throatier tonen produceret af udstødningssystemet. Fordi din bilmotor er hovedsagelig en luftpumpe, tillader en kat-back a/k/a performance udstødningssystem motor pumpe og luft med mindre afbrydelsen. I opsummering, mere magt er frigjort og hestekræfter stigninger på 5-15 procent er godt inden for rækkevidde af muligheden. En sidegevinst: du vil bemærke en stigning i brændstoføkonomi, fordi en performance udstødningssystem tillader din motor til at køre mere effektivt.

Så hvad er ikke for at elske om en performance udstødningssystem? Ikke meget! Selvom du ikke planlægger at holde din bil for evigt, vil gensalgsværdien af dit køretøj også stige med en performance udstødningssystem installeret på din bil. Du vinder nu med mere magt og bedre brændstoføkonomi og du kan vinde senere, når det drejer sig tid til at sælge din bil. En ægte win-win situation, ikke du enig?


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *