Home » Diverse » Find engros leverandører og Dropshippers – arbejde smartere ikke hårdere

Find engros leverandører og Dropshippers – arbejde smartere ikke hårdere

Hvis din læser dette du har sikkert allerede investeret timer, uger eller endda måneder af din tid på at lede for produkter til at sælge på Ebay eller din hjemmeside. Jeg har læst at fleste af Ebay Powersellers gøre lidt fortjeneste.

Dette udgør et dilemma, hvis de såkaldte eksperter ikke gør en anstændig tilværelse, hvordan kan du forvente at?

De 2 faktorer afgørende for din online videresalg er:

1. at finde kvalitetsprodukter, der vil sælge.

2. at finde disse produkter til en pris, der tillader dig at sælge til en konkurrencedygtig margen.

De fleste mennesker vil bruge Google eller andre søgemaskiner til at finde disse produkter. Denne metode har et par fejl. For det første er det meget tidskrævende. Men mere til punktet, grossist, der vil rang i Google vil have søgemaskine optimeret deres sider, at sikre, at dine resultater er forudindtaget til den værste type af livsform – mellemmand.

En anden populær metode i indgående indebærer at kontakte producenter direkte og bede dem om at levere en liste af grossistens i dit område. Dette kan være tidskrævende og vanskelig, men i sidste ende kan betale.

En endelig og lidt drøftet tilgang er at købe en engros bibliotek. Denne teknik er ofte skrevet ned, som disse mapper er typisk forældede. Men i dag nogle mapper ansætte fuldtidsmedarbejdere til forskning og nuværende aktuelle og kvalitet engros leverandører.

Du måske tror, “Hvorfor betale for noget jeg kan få gratis?” Dette er nok sandt men det afhænger af hvor meget du sætter pris på din tid.

Som altid får du hvad du betaler for. Forvent ikke at få information så du kan sejre over dine konkurrenter for $20.

En stor evalueringsværktøj er Du kan se, hvad (hvis nogen) klager har fremsat mod selskabet og vurdere kvaliteten af oplysninger.

I sommerlig, arbejde smartere, ikke hårdere: vurdere værdien af din tid vs værdien af oplysninger og din computer-induceret migræne kan endog forsvinde.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *